Yllättävä lahjatavaravalikoima

Maven kullatut salaattiottimet!

Paveaun vesipullot nyt meiltä.

Väreinä sininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä.

Pientä ja persoonallista!

Nostalgiaa...

magneetteja, joulukalentereita, avaimenperiä....

IITTALA tuotteet ovat tulleet valikoimiimme

Aalto-maljakot, eri värejä

Nappulat

Leimu ja Latern valaisimet / tuikut

Leatherman for real life.

Tässäpä taas kunnollinen ja miehekäs lahja.

Paras termospullo ikinä!

Pullon teräspinta on tavallisia termospulloja paksumpi ja näin kestää kovempaakin kyytiä. Juoma pysyy kuumana / kylmänä vuorokauden ja pullolla on 25v takuu. Tässä youtube linkki jossa seurataan miten pullon käy kun sen yli ajetaan panssarivaunulla.

https://www.youtube.com/watch?v=EhFK_v0ACfMT

Ukkomatti

Paras taskumatti ikinä! Suomalaista metallityötä ja tuppiperinnettä parhaimmillaan. Ukkomatti on tehty meijeriteräksestä, joten sen voi tarvittaessa pestä jopa astianpesukoneessa. Tuote on tehty Pohjanmaalla, mistä kielii suojana käytetty tuppi. Vaikka Ukkomatit tulevat Pohjanmaalta, sillä on juuria myös täällä Nurmeksessa. Tällä liikepaikalla oli 60-80-luvuilla Koistisen kelloliike, ja Ukkomatin isä, Jani Jaatinen, on hänelle sukua.

Ukkomatti on oiva lahja erämiehelle, mutta myös bestmanit ovat päässeet tästä nauttimaan. Mielestäni myös hyvä yrityslahjaidea.

Ukkomatteja on saatavana myös Suomileijona-kuvioinnilla ja mustana, damastiversiona.

Secrid

Secrid tuli meille myyntiin asiakkaiden toiveesta. Korttilompakko on kiinnostanut erityisesti miehiä.

Secrid on hollantilainen korttilompakko, jonka alumiinikuori suojaa sirukortteja etälukulaitteilta. Kortteja ei siis voi lukea ennen kuin ne on otettu kotelosta pois. Korttien nostomekanismilla on 2 vuoden takuu.

Lomapakossa on myös paikka seteleille ja tilaa korteille, jotka eivät tarvitse suojausta, tai pienelle määrälle kolikoita.

Martiini

Liikkeeseen tuodaan paljon puukkoja kaiverrettavaksi, siksi otimme Marttiini-puukot valikoimaamme. Näin asiakas saa kaiverruksen samaan hintaan.

Topnordic

Top Nordic on yksi lahjatavaran toimittajistamme. Heiltä tulee mm. pankkeja, kastekehyksiä, albumeja, juhlaruusuja, tuoppeja, savukekoteloita...

Disney


Lapsille löytyy liikkeestä aina jotakin kivaa. Yksi esimerkki on Disney-hahmot. Nämä ovat saranallisia emalirasioita, joissa voi säilyttää esim. ensihammasta tai kastekoruja. Rasiat ovat niin suloisia, että varmasti kulkevat mukana vielä aikuisenakin.

Tällaisilla rasioilla on myös yllätetty morsian jos toinenkin...

Zippo

Legendaarinen Zippo on aina saajalleen mieleinen lahja, oli hän tupakoiva eli ei.