Yllättäen Secridin suojatut korttilompakot ovat olleet yksi liikkeemme suosituimpia pakettiin käärittyjä tuotteita. Korttilompakoissa on etälukusuoja (alumiinikotelo), korttien nostovipu sekä setelipuoli, ja sivutaskut siruttomille korteille. Koteloon sopii kaikkiaan 10 korttia, 6 alumiini koteloon ja 4 sivutaskuihin, tuplamalleissa 12 korttia suojattu ja 4 sivupaikkaa. Lompakot ovat aitoa nahkaa ja korttien nostomekanismilla on kolmen vuoden takuu. Malleja ja värejä on useampia, ja niiden hintahaarukka on leveä - monelle kukkarolle sopiva!Voit viedä lompakon huoletta maksupäätteen viereen, kone ei lue kortteja kun ne ovat alumiinikotelon sisällä. Jos maksu on pieni ja menee lähiluvulla, voit halutessasi käyttää lompakkoa lukulaitteen päällä niin, että vain tarvittavan kortin siru on näkyvillä ja tapahtuma on ok. Laita sirukortit aina alumiinikoteloon, mielellään siru ylöspäin, mikä helpottaa lähimaksua. Sivutaskuihin käyvät siruttomat kortit; ajokortti kelakortti, kirjastokortti jne...Kotelon ei tarvitse olla täynnä, yksikin kortti pysyy hyvin paikoillaan.

On ollut mukava huomata, miten ihmiset ovat nyt muistaneet rakkaitaan ja läheisiään, koronasta huolimatta tai ehkä juuri sen takia.

Nyt on tullut tarve ja halu ilahduttaa ja kiittää läheisiä. Elämä on monella supistunut nyt kuluneen vuoden aikana niin paljon, että pienetkin huomionosoitukset ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Muistaminen piristää ja antaa valtavasti voimia tähän aikaan, varsinkin jos emme pääse toisiamme tapaamaan.

Käytössämme on markkinoiden hellävaraisin korvien rei'itys menetelmä Inverness. Ei enää tippasilmiä.

Koruja on kultaisia, kullattuja, kiruginteräksisiä ja titaanisia. Tapin takaosa on hattu, näin korun tappiosan pää ei pääse pistämään päänahkaa, mutta se varmistaa myös sen ettei korua tule laitettua liian tiukalle ja näin vastatehty reikä saa hengitettyä paremmin.

Korut ovat ns. kestokoruja, eli niitä myydään myös käyttökoruiksi. Halutessasi rei'ityksen maksat vain koruista, rei'itys on ilmainen.

Muista kukkakimppu ystävänpäivälle!

Ystävälle tai rakkaalle.

Tässä orvokkeja.

Tässä hopeariipuksessa aito ametisti.

Lahjaksi hänelle!

Hei, kaikki muumimieliset!

Tällä viikolla vietämme Muumiviikkoa.

Luvassa siis muumimaisia tarjouksia...

Kastejuhla - se juhlista lämpimin!

Kastekorujen määrä on nyt selkeästi lisääntynyt. Tule valitsemaan se hellyttävin ja ajattomin.

Joko olet käynyt tutustumassa hyvään hopeasormus valikoimaamme?

Liike on vielä tänään auki klo. 12 asti - sitten hiljennymme joulun viettoon. Palaamme takaisin arkeen taas maanataina 28.12 lyhennetyin aukiloajoin. Välipäivinä liike auki klo. 9-15.00.
Hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa kaikille!

Joulukukkamyynti on alkanut!

Kaikki kukkaistutkset on tehty liikkeessämme.

Lisää kuvia kukka osastolla.

Ja heti Black fridayn jälkeen käymme jouluun!

Jos eilen oli vuoden edullisimmat hinnat, niin paljon ei jäädä jälkeen nyt viikonloppunakaan. Hyviä tarjouksia on varattu siis koko viikonlopulle.

Viikonlopun extra: Ken ensimmäisenä huomaa liikkeessä tapahtuneen muutoksen ja siitä mainitsee ääneen - saa huomiostaan pienen jouluisen yllätyksen!

Liikkeemme sai myös yhden jouluikkunan lisää. Huomioikaa siis myös Aamu&Virkun näyteikkuna.

Hyvää viikonloppua ja hiljalleen jo pientä jouluista tunnelmaa kaikille.

Olemme auki nyt sunnuntaina 29.11 klo. 12-15.00. Lämpimästi tervetuloa!

Lakkiaispäivä siirtyi tänävuonna pitkälle, aivan loppukesään. Lakit painetaan päähän viikon kuluttua, lauantaina 29.8.2020. Onnitteluruusuja on taas varattavissa

Teen myös mielelläni kimppuja ja kukka-asetelmia juhlapöytään. Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, etteivät kukat lopu kesken. Sillä nyt on ollut harvinaisen vaikea arvioida kukkamenekkiä...…

Ja mikä on lahjatilanne? Tuliko muisto, suoritetusta urakasta annettua jo keväällä vai voinko kenties auttaa sen mietinnässä?

Lämpimästi tervetuloa!

Rippilahjan ostajalle onnitteluruusu mukaan 31.7 asti.

Loppukuun ajan liikkeessämme on Kalevala Korujen ALE!

Alennukset 10-40%

Kesäkello parhaimmillaan, Smile Solar! Ekologinen, vesitiivis, värikäs, ei patterin vaihtoja - latautuu valosta ja kaiken lisäksi edullinen. 39-59€.

Liike auki huomenna klo 8.00 alkaen, jos on kenellä tarvetta onnittelukukille koulun päättäjäisiin!

Olemme ottaneet Iittalan tuotteita myyntiin

Aalto maljakot

Nappulat; kynttilän jalat, tuikut ja kukkaruukut

Leimu ja Latern valaisimet ja tuikut

Iittala Latern tuikku

Aaah - olen täällä tänään vedellyt ruusujen ihanaa tuoksua sieraimiini.

Koulujen loppumisen kunniaksi myynnissä on taas pitkävartisia onnitteluruusuja. Punaisissa Naomeissa on täyteläinen - ihana - ruusun tuoksu ja tämä muhkea Sofia Loren yllätti hunajaisuudellaan.

Pitkävartisia onnitteluruusuja on seuraavan kerran tarjolla vasta elokuussa, ilman eri varausta.

Kun nyt ei niitä ns. virallisia juhlia vietetä, niin se onkin paras aika toimia - muistaminen jää taatusti mieleen j…a ilahduttaa erityisen paljon! Onnitteluruusujen lisäksi myös kimppuja toiveiden mukaan - lahjapaketin kera tai ilman

Äitienpäivä lähestyy...

Talosta löytyy lahjaideoita monenlaisille äidille!

Onko äitisi naisellinen, kätevä emäntä, superäiti, huumorimamma, tunteellinen, luonnonystävä, rokkivekkari.... kaikille löytyy sopiva yllätys niin koruissa kuin muissakin lahjoissa!

Nyt alkaa taas tupa täyttyä kukista. Amppeliorvokit ja ruukkuneilikat piti viedä jo pihalle karaistumaan.

Oletko jo kokeillut terassillasi, nyt niin trendikästä, valkoista, pitkään kukkivaa sinisarjaa?! Äideille on varattu myös lempeää vaaleanpunaista orkideaa, lajike My Monro.…

Leikkokukissa puolestaan näkyy vappu! Tiesithän, että tähän kaupunkialueelle kuljetamme tarvittaessa kukat puolestasi.

Ps. Terassin tilankäyttöongelmiin käyvät hyvin nämä rouheat säilytyslaatikkopenkit!

Muistutan vielä, että kulta EI ole koskaan romua!

Kullan hinta on nyt korkeimmillaan, ainakin minun työurani mittapuulla. Tällaisena epävarmana aikana kulta on ainoa joka säilyttää arvonsa.


Kannattaa siis harkita josko nyt muuttaisi kultansa rahaksi.…

Tervetuloa, hyvityshintamme nyt huipussaan!

Nyt lienee taas hyvä hetki mainita että lahjojen ja kukkien tilaus onnistuu myös näin netin kautta tai puhelimitse. Postitamme myös paketin puolestasi, ja tähän lähelle voimme viedä ihan perille asti.

Kamerapuhelin helpottaa kanssakäymistä paljon. Jos mielessä ei ole selvää esim. korua, niin otamme toiveiden mukaan kuvakimaran jonka pohjalta päätöksen teko helpottuu.

Muistaminen on siis mahdollista näinkin!

Hyvin on täällä ehditty pitämään pinnat puhtaina. Jokaisen asiakkaan jälkeen on käyty kosketuspinnat läpi, ovenkahvoista ja omista käsistä lähtien.

Joten turvallisin mielin, tervetuloa meille! Ovi on auki normaaliin tapaan.

Muistattehan joulunajan pidennetyt aukioloajat

21.12 La 9-15.00
Su 9-14.00
Ma 9-18.00…
24.12 Ti 9-12.00

Saat tehtyä jouluostoksesi helpolla, kaikki samasta paikasta!.


Runsas ja laadukas koru- ja kellovalikoima.
Rehevät joulukukkaistutukset, jotka tehdään liikkeessämme.
Sekä mitä erilaisimmat lahjat:
Marttiini-puukot, Leatherman, turvalliset Secrid korttilompakot, kotimaiset Ukkomukit ja Matit, Zipot, piiput (tykötarpeineen), Stanleyn laadukkaat termospullot, ihanat tuikut ja upeat kynttilänjalat, kristallit, pöytähopeat, korulippaat ja -telineet, persoonalliset seinäkellot, ym yllättävää...

JOULUNALUSMYYMÄLÄMME ON AVATTU JUUKAAN!

Myynnissä Kalevala Korua, Lumoavaa, hopea ja kultakoruja, kelloja, lahjatavaroitta sekä joulukukkaistutuksiamme!


Jaoimme viime viikolla Korusi lehden Juukaan. Nyt voit hyödyntää lehden tarjoukset myös omalla paikkakunnallasi.
Jos mitä ei hyllystä löydy toimitamme ne sovittuna päivänä täältä Nurmeksesta Juukaan.…
Myyntipisteessämme, uuden apteekin aulassa teitä palvelee Sirkka Tanskanen.
Lämpimästi tervetuloa!

Tänään onkin JO joulukuun ensimmäinen päivä.

Liikkeellämme vierailee joulumuori klo.12-16. Eli olemme poikkeuksellisesti auki nyt sunnuntaina. Muista kauppalan iloinen joulutapahtuma!

Alamme taas konkreettisesti aukaista myös joulukalenterin luukkuja liikkeessämme. Kaikki saavat aukaista oman luukkunsa. Jokainen saa jotakin... 19 luukkua makeaa ja loppu luukuissa on yllätyksiä, isompia tai pienempiä.

Liikkeemme on hieman uudistunut ja näyteikkunakin on saanut jouluisemman ilmeen.

Ensimmäiset joulukukkaisutukset ovat myös valmistuneet.

Lämpimästi tervetuloa!

Tänään on vanhan kauppalan avoimet.

Joten meilläkin ovet ovat auki klo. 15 asti.

Potakkapäivä tänään!

Niin on vuosi hurahtanut ja on taas ehditty korjaamaan vuoden satoa. Kuka mitäkin, vähemmän tai enemmän. Keijukaiset (lapsukaiset) ovat päivän teemana. Ihanin sato ikinä... Itse miellän keijut puutarhaan, metsään ja runsaaseen satoon... Jos teillä on kotona pieniä keijukaisia: kukkaiskeijuja, puutarhakeijuja, syyskeijuja, metsänkeijuja ... niin houkutelkaahan lapsukaisia tänne. Kaikkia keijukaisiksi pukeutuneita muistetaan jollain… kivalla. Aikuiset taas saavat ihmetellä erästä esinettä: Mikä tämä on? Oikein tienneet / arvanneet palkitaan heti. Ja sadonkorjaajan piirakkaa alamme maistella kello 17 tienoilla. Liikkeemme on auki klo. 19 asti. Ja tietenkin lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja tarjouksiimme!

Nähdään! Toivottavasti ilma olisi meille ja keijukaisille suosiollinen, sekä mieli hyväntuulinen...

Päivämäärät 1.9.19 ja 19.9.19 lähestyvät ja herättävät romanttisia ajatuksia

RETROA Arvoisat asiakkaat tulkaa käymään retrohenkisessä liikkeessämme ja tutustukaa laajaan tuotevalikoimaamme. Tasku-, seinä- ja herättäjäkelloja sekä kellonperiä. Kihla-, vihkimä- ja korusormuksia, kaulariipuksia, rintasolkia, hopea ja uusihopeateoksia sekä kukkia ostatte aina edullisimmin Kauppalan koru- ja kelloliikkeestä.… Arvonta: Kertokaa mikä on melestänne liikkeemme paras retrotuote. Arvonnan palkintona ovat Leijonan Suomi100v juhlakello, makeanveden helmet sekä muuta mukavasti retroa. Osallistua voit nyt perjantaina ja lauantaina. . Mukana tapahtumassa Leijoa-kello, Suomen Korutuote ja Saurum Oy. Hellikää puolisoanne, jonka joskus pyysitte omaksenne! Hyvä puoliso on kullan arvoinen! Hyvää viikonloppua! Drive-In tapahtuman hengessä mukana!

Minne se aika aina hukkaantuu ja mistä se kiire aina tulee? Ajan seuraaminen on vaivattominta kun kello on ranteessa.

Ajassa mukana - kello kädessä!

Arki koittaa, on noustava ajoissa vaikka ei aina jaksaisikaan... Ovathan herätyskellot kunnossa? Ettei tule viimehetken yllätyksiä ja lennokkaita lähtöjä...

Kulta ei ole koskaan romua! Se on aina rahan arvoista tavaraa. Nyt kannattaa siivota pois käyttämättömät ja rikkinäiset korut ja tuoda ne tänne - sillä kohotimme ostohintojamme!

Ja nyt on taas kesä niin pitkällä että Kalevala Korun tempaisemat löytöpäivät ovat alkaneet.

Tarjouksessa on siis muutakin kuin Kalevala Korun tuoteet...

Hyvä Suomi!

Kuvateksti

Löytöpäivien tarjouksina esim.

korut -15%,

hopeakorusetit -25%,

kultakorusetit -20%.

Korvakoruissa paljousalennuksia!

Löytöpäivien tarjouksina esim.

rannekellot -20%

TAMMIKUUN ALE ON ALKANUT

TERVETULOA TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ

Kiitos kaunis kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta. Toivotamme samalla kaikille oikein onnekasta uutta vuotta 2019!

Olemme uudenvuoden aattona auki normaalisti 9-17.

Viime jouluna nämä Suomi 1917 sarjan rannekellot myytiin loppuun nopeasti koko maasta. Ja näyttää siltä, että tänä vuonnakin kannattaa olla nopea. Kelloa on saatavana mustalla nahkaranteella hintaan 90€ ja vintage henkinen metallirannekello on 100€.

Jouluisia aukioloaikojamme!

Tällä viikolla Ma-to 9-18

Tonttujen ilta Pe 9-20

La 9-14 ja Su 10-14

Ensiviikolla Ma-Pe 9-18

La 9-16 ja Su 10-16

aattona 24.12 klo 9-12

Nyt itsenäisyyspäivän aattona ovat kukkaistutukset vielä vaaleavoittoisia.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

´Jos hyvän mielen paketois, se kaikkein paras lahja ois!`

Tämä ajatus miellyttää minua kovin.
Ajattelen, että kun lahjan antaja on hyvällä mielellä lahjaa hankkiessaan niin se oikea lahja löytyy myös helpoiten. Näin ilo ikäänkuin tarttuu pakettiin.

Toivon, että huomenna vanhan kauppalan joulunavajaispäivänä ihmiset olisivat liikkeellä erityisen hyvillä mielin. Toivottavasti tulette käymään myös meidän liikkeessämme!

Huomenna alamme aukaista joulukalenterin luukkuja. Jokainen saa valita minkä luukun aukaisee. Kalenteria kohti on 5 joulumuistiaista ja 19 joulumaistiaista.

Lisäksi meillä on huomenna patterinarvaus kilpailu. Purkissa olevien patterien määrää arvuutellaan. Kaikki jotka arvaavat kpl määrän 10 sisään palkitaan Casio ja Leijona tuotteilla. Oikein arvanneet palkitaan Leijona-rannekellolla.

Lämpimästi tervetuloa! Olemme auki ilta kahdeksaan asti.

Facebookissa on parhaillaan menossa mielipidekysely: Kun me asumme täällä metsien kätköissä, kaukana merestä niin ONKO MEISSÄ VIIKINKIVERTA?

Käy kertomassa mielipiteesi kyllä tai ei, niin olet arvonnassa mukana.…Vastausaikaa on isäinpäivän loppuun asti, eli vastaukset 11.11.2018 klo. 24.00 mennessä. Arvottu koru tulee noutaa liikkeeltämme - henkilökohtaisesti, kuluvan kuun loppuun mennessä.

Palkintona vastaajien kesken arvotaan tämä Northern Viking teräskorusarjan Ukonvasara-riipus, arvoltaan 39,90€.


Maanläheinen ja rouhea Northen Viking on nyt rantautunut myös Nurmekseen.

Olemme täydentäneet miehekästä lahjavalikoimaamme taas yhdellä perusluotettavalla tuotteella. Leatherman ei esittelyjä kaivanne.

Nyt löytyi termospullo joka kestävyydellään nostaa suupielet ylöspäin. Pullon teräspinta on tavallisia termospulloja paksumpi ja näin kestää kovempaakin kyytiä. Juoma pysyy kuumana / kylmänä vuorokauden ja pullolla on 25v takuu. Tässä youtube linkki jossa seurataan miten pullon käy kun sen yli ajetaan panssarivaunulla.https://www.youtube.com/watch?v=EhFK_v0ACfMT

Tule hakemaan kisakoodi Kalevala Korun Roosa Nauha - kisaan!

Nyt voit voittaa vaaleanpunaisen Jopon, Roosa nauha -koruja ja muita pinkkejä palkintoja! Osallistu kisaan hakemalla henkilökohtainen kisakoodisi liikkeestämme ja syötä koodi Kalevala Korun virallisen kisasivun alaosassa olevaan lomakkeeseen. Eli kyseessä on valtakunnallinen nettikilpailu vaikka koodi käydäänkin hakemassa täältä liikkeeltä. Kaikki Kalevala Korun jälleenmyyjät jakavat näitä kisakoodeja.

Kalevala Koru… on virallinen Roosa nauha -yhteistyökumppani jo neljättä vuotta. Jokaisesta myydystä Roosa nauha -korusta lahjoitetaan 5 € Roosa nauha -keräykseen, jonka tuotto ohjataan syöpätutkimukseen sekä sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen.

Voit voittaa upeita pinkkejä palkintoja

Kuponkeja voit noutaa 22.10. asti, jolloin arvotaan kilpailuun osallistuneiden kesken 11 pinkkiä tuotepalkintoa.

Vaaleanpunainen Jopo-pyörä (arvo 455 €)
2 kpl Kalevala Korun Roosa nauha 2018 -korusettiä (arvo 255 €)
3 kpl Lumene-tuotepakettia (arvo 65 €)
5 kpl Fazerin Geisha-tuotepakettia (arvo 16 €)

Lämpimästi tervetuloa!

18.8.18

Jos tälle päivälle on sormushankintoja niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä, varsinkin jos on kiikarissa joku tietty sormus.

Kaikilla sormusvalmistajilla ei ole varastossa kaikkia kokoja kaikista malleistaan. Jos sormusta ei löydy hyllystä on toimitusaika useimmiten 2 vk.


Ajassa mukana - kello kädessä!

Arki koittaa ja taas on opeteltava kulkemaan kellon tahtiin. Kellovalikoima on nyt parhaimmillaan. Aikuiseen makuun Bluetooth malleja, kilpa-autoilijan ja sukeltajan kelloja ym... Pojille taas teräsranteita ja maastokuoseja.

Tärkeää on myös herätä ajoissa! Herätyskellot alk. 9,90€ Casio.


Tässä Rosa ´Juhannusmorsian`... Onnea kaikille juhannusmorsiammille, niin tuleville kuin olevillekin ! Liike on avoinna juhannusaattona klo. 12 asti.…Maanantaina liike auki normaalisti, mutta tiistaina suljettu. Keskiviikosta alkaen rullataan taas normaalisti. Hyvää Juhannusta ja nautinnollisia kesähetkiä kaikille!

Tässä esimerkki uusista kolmiulotteisista onnittelukorteista.

Kortteja on paljon erilaisia. Osa on hyrränmallisia, niin kuin tämä - eli pyöritettäviä.

Korteissa on selkeä tervehdyskenttä mihin kirjoittaa terveiset ja kortin muuntaminen kolmiulotteiseksi on helppoa - askartelukurssia ei tarvita!

Rippiristien valikoima parhaimmillaan!

Valikoimasta löytyvät Kalevala Korun, Lumoavan, Tammen Korun, Sorean ja Saurumin ristit.

Nyt koulujen päättäjäisiin tuli poikkeuksellisen hyvälaatuisia onnitteluruusuja. Väreinä shampanja, persikka, valkoinen, 3 eri vaaleanpunaisen sävyä ja 2 punasävyä. Ruusut 7€ / kpl.

Nyt on hyvä hetki muistaa sinulle tärkeätä ihmistä kultakorulla.

Loppuviikon ajan (31.5-2.6.18)

kaikki normaalihintaiset kultakorut

-20% !

Ihanan pieni Endless Love Tammen Korulta.

Äitienpäivää kohti hiivitään...

Tänään tuli ihania maitokannu orkideoja, puumaisia gardenioita ja kerrottuja vaaleanpunaisia tulilatvoja .

Ensiviikolla lisää!

Markkinoiden hellävaraisin korvien rei´itys menetelmä - Inverness.

Ostaessasi Inverness korvakorut saat rei´ityksen ilmaiseksi.

Vallatonta vappua!!!

Nähdään taas keskiviikkona.

Korusi-lehti ilmestyy pian!

Äitienpäiväviikolla lehteä voi käydä hakemassa vaikka liikkeestämme.

Lehdessä olevia kuponkitarjouksia kannattaa hyödyntää jo äitienpäivää ajatellen.

Valikoima on parhaimmillaan nyt kevään korvalla.

Tiesittehän että saatte vihkisormuksen ja morsiuskimpun samasta paikasta?

Tämän kesän tarjouksena tingin vihkisormuksen ostajalle morsiuskimpun samaan hintaan!

Käytössä hintakategoria sormus / kimppu.

Vappu on jo uskomattoman lähellä!

Loppukuun ajan kaikki BB-korut -20%

Viikon kukka on tulppaani.

Viikonlopuksi valmiita ja

edullisia

Take away- kimppuja.

Lumoavan korukilpailu

19-21.4.2018.

Äänestä mieleisin koru, voittona

arvotaan Rakkain riipus ja kaksi

kukkakimppua.

Tässä komeilee Pate Mustajärven ja Lumoavan yhteistyössä ideoima Ukkometso-riipus. Takana Paten nimmari.


ISO kukkaisia, yksittäin pakattuja onnitteluruusuja

Cluse-kellojen ranteissa on ihanat pikalukot, mikä tekee ranteen vaihdon helpoksi.

Tämän viikon ajan Cluse-kellon ostajalle vaihtoranne puoleen hintaan.

Tutustu kevään uutuuksiin Korusi - lehden avulla.

Tässä linkki josta pääset selaamaan lehteä hyvissä ajoin.

http://www.saurum.fi/aineistot/korusi_k2017.pdfBeat of love - kihlat

Nyt uudistamme kihloja.
Kaikki voivat vaikuttaa tulevaan valikoimaan äänestämällä mieleistään sormusta helmikuun ajan. Minulla on täällä liikkeellä nähtävänä esittelylevy Beat of Love -sarjan kultakihloja, kaikkiaan 7 kpl, josta äänestetään liikkeeseen uusi kihlamalli. Arvomme yhden voittomallin äänestäneiden kesken.

VANHOJENPÄIVÄT

Vanhojenpäivät eivät ole vielä, mutta niihin valmistautuminen alkaa jo hyvissä ajoin. Kaunis puku on kaiken pohja, mutta sitä kannattaa asustaa eri tavoin, esim. koruilla...

Koruissa on todella hyvin kohtuuhintaisia vaihtoehtoja! Malu-sarjan asukoruissa välkehtivät swarovskin kristallit, useissa eri väreissä. Beat of Love - sarja on puolestaan herkempi - ihana - mutta tästäkin löytyy värivaihtoehtoja puvun mukaan.

Entisenä kampaajana olen pitänyt valikoimissamme myös juhlavia hiuskoristeita ja kiinnikkeitä, jotka sopivat erinomaisesti käytettäväksi myös vanhojenpäivä kampauksiin.

Henkilön Kauppalan koru- ja kelloliike kuva.

Aloitetaan vuosi mukavasti löytöpäivillä.

Tyhjennetään hyllyjä reippaasti alennetuin hinnoin. Kaikista hyllytavaroista miinus 10-40 %.

Kultaiset kuviokihlat kaksi yhden hinnalla!

Kerrottakoon myös että alennusprosenttiin vaikuttavat myös ostomäärät...

Ostokset voi maksaa myös romukullalla.

Hyvää joulunalusaikaa jokaiselle!

Tahdon kiittää ihania asiakkaitani kuluneesta vuodesta.!

Aukaisemme joka päivä yhden kokonaisen joulukalenterin. Luukkujen taakse on piilotettu 5 isompaa tai pienempää joululahjaa, muut aukaisijat saavat suunsa makeaksi. Kaikki saavat aukaista itse oman luukkunsa.

Arvokkaimpana lahjana on kuvan Citizenin Eco-Drive rannekello.