Kauppias suosittelee

Otsikko

AWARIO GEM on maailman ensimmäinen koru johon yhdistyy luotettava sairaalatasoinen rytmihäiriöanalyytiikka.Awario tunnistaa neljä yleisintä rytmihäiriötä; eteisvärinän (joka voi olla oireeton), kammiolisälyönnit sekä matalan ja korkean leposykkeen.Usein käy niin, että sydämen erikoinen käynti tuntuu kotona, mutta kun ehdit lääkäriin on syke jo asettunut. Awario korun avulla voit mitata EKG-käyrän kotona. Korun mukana tulee puhelinsovellus ja Awarion oma analyysipalvelu. Eli mittauksen päätteeksi saat heti puhelimeesi tiedon onko syytä käydä lääkärillä. Sairaalatasoinen EKG-käyrä tallentuu puhelimeesi ja on heti lääkärisi luettavissa, auttaen häntä hoitopäätöksen teossa.Säännöllisiä mittauksia suositellaan 65-vuotta täyttäneille, sekä henkilöille joilla on mahdollisia riskitekijöitä esim. perintötekijät, verenpainetauti, diabetes tai aiempi sydäntauti. Sydämen rytmin säännöllisellä seurannalla voidaan parhaimmillaan estää aivoinfarktin syntyminen.Vuosittain 18 000 suomalaista saa aivoinfarktin. Alle 75 vuotiaista infarktin saaneista 1/3 kuolee, 1/3 vammautuu ja 1/3 kuntoutuu. Eteisvärinä aiheuttaa näistä infarkteista neljäsosan, mutta 2/3 olisi estettävissä jos eteisvärinä huomattaisiin ajoissa.Tällaisen korun antaisi enemmän kuin mielellään lahjaksi (ja turvaksi) vanhemmilleen, mutta se käy myös työpaikan taukohuoneeseen kuin kotisaraanhoitoonkin.

Me & Martina

Me & Martina on kotimainen perheyritys, isän tyttären yhteistyön tulos.

Kaikki korut ovat hopeisia. Koruvaihtoehdoissa on useita kivivaihtoehtoja, joista voi jokainen räätälöidä itselleen mieleisen kokonaisuuden.

Kuvasto täydentää mallistoamme.

Inverness

Käytössämme on markkinoiden hellävaraisin korvien rei´itysmenetelmä Inverness.

Northern Viking

Viikingit ovat rantaununeet Nurmekseen - pitkään siinä menikin.

Rouheat korut ovat pääasiallisesti terästä. Sarjaan kuuluu myös massiivisia hopeasormuksia.

Kalevala koru

Suomalaisten oma vahva korubrändi Kalevala Koru jaksaa ilahduttaa vuodesta toiseen. Kestosuosikkien rinnalle ilmestyy aina myös uusia kausikoruja, joista aina jännätään, mistä tulee kauden suosikki. Tule valitsemaan omasi!

Lumoava

Lumoavan korut tulevat niinkin kaukaa kuin Kuopiosta - eli näitä voisi pitää oikeina lähikoruina. Lumoavan korut ovat rodinoitua hopeaa, eli ei kiviä eikä pronssikoruja. Hyvä valikoima niin miehille kuin naisille.

Grafiitti - Lumoavan miesten mallistosta.

Tammen koru

Tammen Koru tekee erittäin laadukkaita hopea- ja kultakoruja. Puro-sarjan hopeasormus pääsi taannoin jopa Suomen kaunein sormus - kilpailussa loppufinaaliin ainoana hopeasormuksena timanttisten joukkoon.

Taiga koru

Taigakorua tehdään Rovaniemellä, Joulupukin pajakylässä. Hopeakoruissa käytetään vain kotimaisia kiviä. Tämä on mielestäni maanläheisin korusarja. Korujen aiheet on ammennettu luonnosta. Näissä koruissa on ajatusta - usein myös huumoria.

Suomen korutuote


Suomen korutuotteen tunnetuin sarja on Beat of Love. Hopeista sarjaa myydään setteinä, joihin kuuluvat riipuksen lisäksi korvakorut ja joihinkin malleihin myös sormus. Koruissa käytetään aitojen kivien lisäksi myös zirkoneja. Heillä on myös erittäin hyvä timanttisormustarjonta.

Aalmark

Aalmarkilta löytyy samantyylisiä korusettejä kuin Beat of Love - erona ovat oikeastaan vain se, etteivät he käytä värikiviä. Johtava ajatus näyttäisi olevan: Pieni on kaunista!

Heiltä tulee myös erinomaisen kauniita kastekoruja, jotka on pakattu valmiiksi kauniisiin lahjarasioihin.

Saurum

Kuopiolaisen Saurumin pääbrändi on Lumoava, mutta heillä on paljon muutakin. Suurin osa rippiristeistä, kalvosinnapeista ja solmioneuloista tulee Saurumilta. Heiltä löytyy myös paljon riipuksia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Malleja löytyy hopeassa ja teräksessä. Varsinkin miesten Leijona-mallisto on vahva.

Tämän syksyn uutuutena tulivat Muumit! Muotoon valetut Muumihahmot ovat hopeaa. Teräksiset laattamallit ovat oivia kaiverrettavia, kaiverrusominaisuus on koruissa harvinaista herkkua. Kuvan riipus on Hääpäivä - ihana lahjaidea vuosipäivälle...

Silver Bar

Silver Bar on erityisesti nuorten suosiossa. Lähinnä ulkomaan tuontia olevat korut ovat edullisia ja kieltämättä kauniita. Käsittääkseni ensimmäiset BB-korut olivat heidän maahantuontiaan. Silver de Lux -sarjan korut ovat settinä myytäviä laatukoruja, joiden suunnitteluun on panostettu tavallista enemmän.

Sirokoru

Sirokoru - kotimainen korumerkki, kultasepän taitoja toisessa polvessa.

LISÄKSI paljon muita korumaistiaisia, joista on pyritty keräämään ne makeimmat mansikat.