Kauppias suosittelee

Käytössämme on markkinoiden hellävaraisin korvien rei´itysmenetelmä Inverness.

Northern Viking

Viikingit ovat rantaununeet Nurmekseen - pitkään siinä menikin.

Rouheat korut ovat pääasiallisesti terästä. Sarjaan kuuluu myös massiivisia hopeasormuksia.

Kalevala koru

Suomalaisten oma vahva korubrändi Kalevala Koru jaksaa ilahduttaa vuodesta toiseen. Kestosuosikkien rinnalle ilmestyy aina myös uusia kausikoruja, joista aina jännätään, mistä tulee kauden suosikki. Tule valitsemaan omasi!

Lumoava

Lumoavan korut tulevat niinkin kaukaa kuin Kuopiosta - eli näitä voisi pitää oikeina lähikoruina. Lumoavan korut ovat rodinoitua hopeaa, eli ei kiviä eikä pronssikoruja. Hyvä valikoima niin miehille kuin naisille.

Tammen koru

Tammen Koru tekee erittäin laadukkaita hopea- ja kultakoruja. Puro-sarjan hopeasormus pääsi taannoin jopa Suomen kaunein sormus - kilpailussa loppufinaaliin ainoana hopeasormuksena timanttisten joukkoon.

Taiga koru


Taigakorua tehdään Rovaniemellä, Joulupukin pajakylässä. Hopeakoruissa käytetään vain kotimaisia kiviä. Tämä on mielestäni maanläheisin korusarja. Korujen aiheet on ammennettu luonnosta. Näissä koruissa on ajatusta - usein myös huumoria.

Suomen korutuote


Suomen korutuotteen tunnetuin sarja on Beat of Love. Hopeista sarjaa myydään setteinä, joihin kuuluvat riipuksen lisäksi korvakorut ja joihinkin malleihin myös sormus. Koruissa käytetään aitojen kivien lisäksi myös zirkoneja. Heillä on myös erittäin hyvä timanttisormustarjonta.

Aalmark

Aalmarkilta löytyy samantyylisiä korusettejä kuin Beat of Love - erona ovat oikeastaan vain se, etteivät he käytä värikiviä. Johtava ajatus näyttäisi olevan: Pieni on kaunista!

Heiltä tulee myös erinomaisen kauniita kastekoruja, jotka on pakattu valmiiksi kauniisiin lahjarasioihin.

Jsp-kulta

Kotimaista korutuotantoa. Joissain hopeakorumalleissa on käytetty värillisiä lasikiviä, kuten tässä kuvassa. Heiltä löytyy paljon näyttäviä juhlakoruja, kastesormuksia sekä Suomileijona-sarjaa alkaen pienistä kastesormuksista.

Saurum

Kuopiolaisen Saurumin pääbrändi on Lumoava, mutta heillä on paljon muutakin. Suurin osa rippiristeistä, kalvosinnapeista ja solmioneuloista tulee Saurumilta. Heiltä löytyy myös paljon riipuksia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Malleja löytyy hopeassa ja teräksessä. Varsinkin miesten Leijona-mallisto on vahva.

Tämän syksyn uutuutena tulivat Muumit! Muotoon valetut Muumihahmot ovat hopeaa. Teräksiset laattamallit ovat oivia kaiverrettavia, kaiverrusominaisuus on koruissa harvinaista herkkua. Kuvan riipus on Hääpäivä - ihana lahjaidea vuosipäivälle...

Silver Bar

Silver Bar on erityisesti nuorten suosiossa. Lähinnä ulkomaan tuontia olevat korut ovat edullisia ja kieltämättä kauniita. Käsittääkseni ensimmäiset BB-korut olivat heidän maahantuontiaan. Silver de Lux -sarjan korut ovat settinä myytäviä laatukoruja, joiden suunnitteluun on panostettu tavallista enemmän.

Malu

Malu on pohjois-italialainen asukorusarja, jossa on käytetty Swarovskin kristallielementtejä muodossa jos toisessa. Korut ovat antiallergisia, eli koruja voivat käyttää kaikki allergikot. Hopean sijasta on käytetty valkokullattua messinkiä, joka on huomattavasti hopeaa kevyempää - tämän huomaa erityisesti näyttävissä korvakoruissa, sillä korvanlehdet eivät veny. Erityisen suosittu on ollut Aurora Borealis -kristalli, josta heijastuvat kaikki prisman värit.

Malu-sarja on saavuttanut suuren suosion Keski-Euoroopassa, ja korut ovat päässeet esim. Marie Clairen sivuille. Malua on nähty ja nähdään tänäkin vuonna linnanjuhlissa.

LISÄKSI paljon muita korumaistiaisia, joista on pyritty keräämään ne makeimmat mansikat.