Tuotemerkit

JM Smart älykellot ja -rannekkeet

Citizen


Citizenin kellot ovat todellisia laatukelloja. Kellot ovat pitkäikäisiä, eikä niistä juuri tule reklamaatioita. Nykyisissä kelloissa on jo paljon erilaisia ominaisuuksia esim. Eco-Drivet, kronografit, radiokontrollit, tachymetrit, perpetuaalit jne. Älykelloja nämä eivät kuitenkaan vielä ole. Laatu on hyvä - mikä näkyy myös hinnassa.

Seiko

Seikosta voisi sanoa, että 'Katso edellinen', eli nämä kellomerkit kilpailevat samassa sarjassa.

Casio

Casio on mielestäni aivan ihmeellinen kellomerkki - sieltä löytyy vaikka minkä näköistä kelloa ja mitä erilaisimmin ominaisuuksin. Nämä kellot sopivat ihmisille, joita kiinnostaa tekniikka ja erilaisiin ominaisuuksiin syventyminen. Toimintaelokuvien kellomerkit ovat lähes poikkeuksetta Casion, esim. G-Shock on vilahdellut monessa elokuvassa. Heillä on uudelleen tuotannossa vanhoja digitaalirannekelloja, muistatteko vielä illuminaattorin? Casio on mielestäni panostanut parhaiten pimeänäkyvyyteen, eli taustavaloihin.

Leijona


Leijonaa ei valitettavasti tehdä Suomessa, mutta silti tämä kello on edelleen suomalaisten lempilapsi.

Leijonan Suomi 100 vuotta juhlamallisto. Aikamatka menneeseen.

Kutakin kellomallia on tehty ainoastaan 250 kpl ja kaikki ovat numeroitu. Tulevaisuuden keräilykelloja ja tämän päivän arvolahjaCluse


Cluse on selkeä ja yksinkertaisuudessaan tyylikäs kellomerkki, joka on erityisesti nuorten naisten suosiossa.

Kellon tekee mukavaksi sen muunneltavuus. Kellojen ranteet ovat pikalukon takana, joten ranteita on helppo vaihtaa vaatetuksen ja mielialan mukaan.

Q&Q

Q&Q on edullinen kellomerkki, jossa kuitenkin on Citizenin koneisto. Tämän lähemmäs halpaa ja hyvää ei pääse.

Gant


Tätä mainostetaan nuorten laadukkaana muotikellona, mutta se on kyllä kelvannut kaikenikäisille.


Lisäksi PALJON kellomerkkejä tilauksesta.